2017 10è aniversari del nostre centre



Consulta de Psicologia Clínica autoritzada pel departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya amb el Codi Registre de Centres i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08917904


Qui t'aconsella un ou de jade a la vagina?


Millor sexe: un ou de jade dins la vagina (Better Sex: Jade Eggs for Your Yoni) A escrit Gwyneth Paltrow. La controvertida actriu que escriu, des de fa algun temps, un blog on ens dóna consells sobre sexualitat. Si mirem per google, veure'm que hi ha diverses pàgines que relacionen aquesta pràctica amb el Tao i, els que som de cultura occidental podem intuir que, potser, va bé per enfortir la musculatura pèlvica. No sé quina formació té Paltrow en sexualitat, segurament cap, però dóna consells (alguns tan bèsties com rentar-se la vagina amb vapor d'aigua)

La sexualitat, un dels aspectes més complexes de les persones, és un camp on més gent que s'hi atreveix a posar-s'hi i, no només escriuen consells al blog, també hi ha qui s'ofereix per fer algun tipus de teràpia. Moltes vegades, senzillament no va bé, però per desgracia poden fer molt mal. Per exemple, no és infreqüent que vinguin persones després d'una teràpia sexual en què els han prescrit començar per carícies sensuals mútues, que la parella haurà d'anar augmentant progressivament d'intensitat, per afavorir el desig sexual; una bona pràctica però, que pot ser nefasta si no s'ha avaluat el motiu de la manca de desig. Per exemple, fa pocs dies em va venir a consulta una noia molt preocupada perquè la seva parella li reclamava més sexe, havien estat fent els exercicis que he comentat però per a l'única cosa que van servir és perquè ella és sentis molt pitjor, ja que el problema no era la manca de desig sexual, sinó que hi havia una relació abusiva que la suposada terapeuta no ho va tenir en compte. Ella no tenia cap problema sexual sinó que la relació, en la qual estava, era problemàtica. Ningú no en té ganes en segons quines situacions!

Malauradament, no són casos aïllats, recentment el Col·legi oficial de psicòlegs de Madrid ha denunciat a una Coach que ofereix teràpia per deixar de ser homosexual. Desconec com és la formació que ha rebut aquesta terapeuta per fer de coach, però aquesta noia es permet oferir un servei aprofitant-se de la vulnerabilitat de les persones i, a més a més, a diferència del que ens passa als metges, psicòlegs, pedagogs o treballadors socials; aquests terapeutes no disposen de cap formació reglada, ni pertanyen a cap col·legi professional, ni hi ha cap normativa que reguli la seva professió i, per tant, només se'ls pot sancionar per intrusisme professional. La teràpia de canvi d'orientació sexual, senzillament, no es pot fer, no és teràpia és homofòbia. Tots els intents per canviar l'orientació sexual de les persones han resultat inútils. Però, tal com va sortir publicat la setmana passada a l'article del diari Ara, inútils però no innòcues.
Article del Diari del Vallés de 27 de febrer 2017

Sovint ens trobem en la nostra vida amb problemes que ens sobrepassen.

Amb situacions que no sabem actuar, amb conflictes que no sabem com van començar.

Quan el suport de la nostra família o amics no és suficient, o el temps no ha fet més que empitjorar la situació, o ens sentim immersos en un pou del qual no sabem com sortir, necessitem recórrer a un psicòleg.

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO
Excel·lents professionals que col·laboren amb el centre

Psicologia infantil:

Ivette Costa


Psicologia general Sanitaria:

Carme Serret



Coaching:

Olga Hernandez




AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta