2017 10è aniversari del nostre centreConsulta de Psicologia Clínica autoritzada pel departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya amb el Codi Registre de Centres i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08917904


Teràpia familiar

La Teràpia Familiar ofereix un nou context en el qual poder comunicar-nos d'una manera diferent i entendre junts què ha portat el nucli familiar o algun / s dels seus membres a patir el sofriment que pateix i com, entre tots, podem trobar noves històries que puguin explicar millor les relacions i solucions alternatives per a cada un dels integrants de la família, ja que tots, d'una manera o altra, estan patint aquest patiment.

S'aborden problemàtiques relacionals entre pares i fills, entre germans, amb la família extensa (avis, oncles, cosins ,...). De vegades es treballa sobre conflictes que acaben d'aparèixer i han suposat una crisi important en la família i altres vegades, ens ocuparem de conflictes crònics, que porten anys d'evolució.

La Teràpia Familiar també és un enfocament adequat quan volem abordar els problemes emocionals i de sobrecàrrega que viuen els familiars que atenen a pacients amb malalties mentals greus, demències i malalties físiques cròniques i incapacitants com el càncer, l'esclerosi múltiple o altres.


Sovint ens trobem en la nostra vida amb problemes que ens sobrepassen.

Amb situacions que no sabem actuar, amb conflictes que no sabem com van començar.

Quan el suport de la nostra família o amics no és suficient, o el temps no ha fet més que empitjorar la situació, o ens sentim immersos en un pou del qual no sabem com sortir, necessitem recórrer a un psicòleg.

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO
Excel·lents professionals que col·laboren amb el centre

Psicologia infantil:

Carla Domingo


Psicologia clínica:

Alicia Cabanas

Josep Borras


Coaching:

Olga Hernandez
AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta