2017 10è aniversari del nostre centreConsulta de Psicologia Clínica autoritzada pel departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya amb el Codi Registre de Centres i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08917904


Superar una ruptura de parella


La ruptura d'una parella s'assembla a la pèrdua d'un familiar però durant un temps de període més breu. El dolor que se sent en aquell moment pot ser equivalent en grau i intensitat, però quan mor un familiar s'abandona tota esperança i no hi ha més remei que acceptar-ho amb el temps però, en una ruptura de parella traumàtica es pot mantenir l'esperança i per tant es pot perpetuar el dolor en el temps perquè se segueix vivien en el passat.


El que costa més en les separacions es quan la persona té la creença de "jo no seré capaç" perquè, en realitat, se n'educa per creure que som més fràgils del que realment som.


Superar una ruptura de parella: Escolteu el programa de l'ofici de viure de Catalunya RàdioSovint ens trobem en la nostra vida amb problemes que ens sobrepassen.

Amb situacions que no sabem actuar, amb conflictes que no sabem com van començar.

Quan el suport de la nostra família o amics no és suficient, o el temps no ha fet més que empitjorar la situació, o ens sentim immersos en un pou del qual no sabem com sortir, necessitem recórrer a un psicòleg.

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO
Excel·lents professionals que col·laboren amb el centre

Psicologia infantil:

Carla Domingo


Psicologia clínica:

Alicia Cabanas

Josep Borras


Coaching:

Olga Hernandez
AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta