2017 10è aniversari del nostre centreConsulta de Psicologia Clínica autoritzada pel departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya amb el Codi Registre de Centres i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08917904


PARTICIPACIO AL PROGRAMA 8 AL DIA DE JOSEP CUNI

Us adjunto el link de la meva participació al programa 8 al dia de Josep Cuni

http://www.8tv.cat/8aldia/videos/sou-i-estatus-els-factors-que-menys-influeixen-en-la-felicitat-laboral/


Menys sou i més entrega als demés semblen ser els ingredients de la felicitat laboral. Segons un estudi del Centre Nacional d’Investigació d’Opinió de la Universitat de Chicago i publicat a la revista Forbes, les professions més gratificants són la de capellà, la de bomber, la de fisioterapeuta, la d’escriptor i la de professor d’educació especial. Cap d’elles destaca per la seva elevada remuneració econòmica, però en totes elles podríem dir que hi domina una intenció de millorar la vida de l’altre. I les més odiades? Doncs la de director de noves tecnologies o la de cap de màrqueting i vendes. Potser proporcionen més estatus i més diners, però menys felicitat.

N’hem parlat amb Jordi Murtra, arquitecte i exresponsable del cos de bombers de Barcelona, Enric Sierra, director de ‘La Vanguardia’ digital, Mati Segura, psicòloga coordinadora del Grup de Benestar a la Feina del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, Elisenda Roca, periodista, i Josep Lluís Fernández, que compleix tots els requisits per ser feliç: És sacerdot i bomber.

I a vosaltres, us fa feliços la vostra feina?

Sovint ens trobem en la nostra vida amb problemes que ens sobrepassen.

Amb situacions que no sabem actuar, amb conflictes que no sabem com van començar.

Quan el suport de la nostra família o amics no és suficient, o el temps no ha fet més que empitjorar la situació, o ens sentim immersos en un pou del qual no sabem com sortir, necessitem recórrer a un psicòleg.

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO
Excel·lents professionals que col·laboren amb el centre

Psicologia infantil:

Carla Domingo


Psicologia clínica:

Alicia Cabanas

Josep Borras


Coaching:

Olga Hernandez
AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta