2017 10è aniversari del nostre centreConsulta de Psicologia Clínica autoritzada pel departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya amb el Codi Registre de Centres i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08917904


LA MEDITACIÓ

Tel. 937340239 - 657148304
e-mail: msegurar@terrassa.uned.es 


Et sents estressat o esgotat? Potser la meditació pugui ajudar-te. Avui en dia, s'utilitza com una teràpia complementària per millorar, en general, la salut i la sensació de benestar. La meditació és una pràctica que està desenvolupant una gran popularitat en l'última dècada. S'està fent cada vegada més accessible a causa del gran nombre d'instructors i persones qualificades que s'estan formant en la matèria, convertint-se així en un fenomen global. L'objectiu és reduir els nivells d'estrès i modificar les emocions. S'aconsegueix un estat de relaxació i es pot millorar la salut i el benestar d'una persona.
Les pràctiques de meditació modernes tenen el seu origen en religions asiàtiques i tradicions espirituals. Avui en dia, milers de persones de diferents cultures de tot el món mediten, pel que si t’estàs plantejant intentar-ho, mai no estaràs sol.

La Meditació als Matins de Radio Vila
https://www.facebook.com/mati.segura2/posts/10212209803024000?notif_t=like&notif_id=1488053676675704
Sovint ens trobem en la nostra vida amb problemes que ens sobrepassen.

Amb situacions que no sabem actuar, amb conflictes que no sabem com van començar.

Quan el suport de la nostra família o amics no és suficient, o el temps no ha fet més que empitjorar la situació, o ens sentim immersos en un pou del qual no sabem com sortir, necessitem recórrer a un psicòleg.

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO
Excel·lents professionals que col·laboren amb el centre

Psicologia infantil:

Carla Domingo


Psicologia clínica:

Alicia Cabanas

Josep Borras


Coaching:

Olga Hernandez
AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta