2017 10è aniversari del nostre centreConsulta de Psicologia Clínica autoritzada pel departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya amb el Codi Registre de Centres i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08917904


Les germanes hi són


Publicat al Diari Ara (Comentari de l'article de DEBORAH TANNEN al NEW YORK TIMES)

Homes i dones no només es comuniquen de forma diferent sinó que, senten i estimen diferent. El perquè és complex: els biologistes troben diferències entre homes i dones en les àrees del cervell implicades en l’emoció, i els ambientalistes parlen de pautes d’educació no igualitàries.
Les dones expressem com ens sentim i els homes pretenen donar solucions. Els esdeveniments que causen tristesa no tenen solució, i ells se senten incomodes i la ignoren, fan com si no passés res o expressen sentiments més tolerats pel gènere masculí com l’enfado, i això, a nosaltres, ens desconcerta.
Esdeveniments negatius com la mort d’un esser estimat o un trencament de parella, no tenen solució, però saber que pots comptar amb alguna persona ens alleugereix d’aquest malestar emocional. Necessitem algú que hi sigui i les germanes tenen la qualitat de ser-hi. Parlem més o menys, però sabem quan ho necessitem podem fer-ho.

Matilde Segura Roig
Psicòloga, terapeuta de parella i família
Diari ara 27/12/2010

Sovint ens trobem en la nostra vida amb problemes que ens sobrepassen.

Amb situacions que no sabem actuar, amb conflictes que no sabem com van començar.

Quan el suport de la nostra família o amics no és suficient, o el temps no ha fet més que empitjorar la situació, o ens sentim immersos en un pou del qual no sabem com sortir, necessitem recórrer a un psicòleg.

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO

LES MIL I UNA NITS DE CATALUNYA RADIO
Excel·lents professionals que col·laboren amb el centre

Psicologia infantil:

Carla Domingo


Psicologia clínica:

Alicia Cabanas

Josep Borras


Coaching:

Olga Hernandez
AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

AMB ELS MEUS ALUMNES DEL CURS DE SEXUALITAT

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta

Gaspar Hernández. Presentació de La Terapeuta